Voor verkopers

Om de vraagprijs te bepalen laten we een waardebepaling van je woning laten uitvoeren. Dit gebeurt altijd door een lokale makelaar of via onze eigen database. In onze database hebben wij voldoende vergelijkbare objecten zitten waardoor wij jou een adviesvraagprijs kunnen uitbrengen.  

De veiling zit erop en je bent niet tevreden met het resultaat

We kunnen dan dezelfde procedure weer herhalen, totdat de woning is verkocht. Dit zonder extra kosten in rekening te brengen. Wil je liever overstappen naar een traditionele makelaar? Die mogelijkheid heeft u ook door een bij ons aangesloten kantoor.

De veiling is afgelopen wat nu?

De biedingen kan je zelf meevolgen in je online omgeving. Na het aflopen van de biedprocedure nemen contact met je op om alle biedingen door te nemen. Daarna nemen wij contact op met hoogste bieder(s) om tot een overeenkomst te komen.

Wie regelt de bezichtigingen van de woning? 

Dit is afhankelijk van het pakket wat je bij ons kiest. Ga je voor het basispakket dan doe je o.a. de bezichtigingen zelf, dit pakket is gratis. Ga je voor het makelaarspakket dan nemen wij de bezichtigingen ed. van je over, dit pakket kost 1.449 en krijg je full service van ons. Momenteel kunnen we deze service enkel in Zeeuws Vlaanderen aanbieden.